We@Sea in nieuw jasje

By Chris Westra on

De website van de Stichting We@Sea is vernieuwd.

wolken

We@Sea begint een tweede leven. Het doel van  de activiteiten van We@Sea is vanuit een onafhankelijke positie informatie te geven over schone energie van zee, met een sterke focus op offshore windenergie.
Een onafhankelijke kennis- en netwerkorganisatie met specifieke workshops, conferenties, cursussen en netwerkbijeenkomsten.

Het doel van We@Sea is de Nederlandse kennis en ervaringen van de offshore-technologie helpen opbouwen en uit te dragen.

  • Informatie geven door het publiceren van kritische beschouwingen, berichten, onderzoeksrapporten en publicaties over ontwikkelingen.
  • Netwerken bouwen van deskundige personen, sterke betrokken bedrijven en kennis-instellingen op het gebied van offshore windenergie in Nederland.
  • het jaarlijks organiseren van een windenergie conferentie.

We volgen de ontwikkelingen op de voet, luisteren naar collega’s en vanuit de kennis uit het netwerk, organiseren wij leer- en netwerkbijeenkomsten, los van commerciële belangen. We@Sea wil als onafhankelijke informatiebron u op de hoogte houden van wat er gebeurd in de kopgroep van offshore wind.